وی افزود: در ارتباط با این کتاب و تعداد جلدهای آن که سئوال کردیم، شهید پاکنژاد گفت که 80 جلد آن آماده چاپ است، اما برنامهریزی من برای آن چاپ 230 جلد است.
دبیر علمی هفتمین دوره جایزه ملی گام اول با بیان اینکه این کتاب پایاننامه دکتری شهید دکتر پاکنژاد بود، گفت: با شهادت این شهید بزرگوار کتاب " اولین دانشگاه و آخرین پیامبر" ناتمام ماند و متأسفانه بعد از شهادتشان نیز کتابهای بعدی کاملاً منتشر نشدند.
محقق با تأکید بر اینکه این کتاب تأثیر بسیاری در فرهنگ و علم ایران دارد، از خانواده و شاگردان شهید پاکنژاد در یزد خواست نسبت به چاپ مابقی جلدها این کتاب همت گمارده و آنها را منتشر نمایند.
وی در ارتباط با جایزه گام اول، گفت: این جشنواره از ویژگیهای بسیاری برخوردار است که از مهمترین این ویژگیها این است که هر شخصی فقط یک بار میتواند در آن شرکت کند و در سالهای بعد امکان حضور وی در این جایزه نیست.
دبیر علمی هفتمین دوره جایزه ملی گام اول، دیگر ویژگی این جایزه را عدم برگزاری آن در تهران دانست و گفت: عمده جشنوارهها و جایزهها در تهران برگزار میشوند و استانها بهره کمی از آن میبرند، اما در ارتباط با جایزه گام اول این موضوع نیست و هر سال یکی از استانها میزبان این جشنواره هستند.
محقق تربیت داوران مناسب برای حضور در جایزهها و جشنوارههای دیگر را یکی از نتایج جایزه گام اول دانست و بیان کرد: در هر سال از جایزه گام اول، دو نفر از برگزیدگان دوره قبل در میان داوران حضور دارند که این موضوع سبب گستردگی حیطه داوری و تربیت داورانی برای حضور در سایر جایزهها و جشنوارهها است.
وی با اشاره به گرانی کاغذ و چاپ، گفت: پیشبینی ما این بود که با توجه به گرانی کاغذ و چاپ، آثار شرکت داده شده در این دوره از جایزه گام اول نسبت به سال گذشته با کاهش چشمگیری روبهرو باشد.
دبیر علمی هفتمین دوره جایزه ملی گام اول با اشاره به اینکه در سال گذشته داوری از بین 1590 کتاب انجام شد، خاطرنشان کرد: بر خلاف پیش بینیها، نهتنها تعداد آثار کم نشد، بلکه در حدود 500 کتاب بیشتر از سال گذشته به جایزه گام اول رسید و امسال 2070 کتاب داوری شد.
خبر فوق را به زبان مورد نظر ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 12,ژانویه,2025